Ulf: 0706-400050

Magnus: 0709-254882

Mattias: 0709-405075

Takarbeten: Takbyte, takreparationer och takläggning

Om det är dags för takarbeten, vare sig det är frågan om renovering av ett befintligt tak eller om att byta tak får man det enklast och säkrast gjort genom att kontakta en takläggare som är en specialist inom denna bransch.

Vi utför takreparationer

Takreparationer och takarbeten av olika slag är stora projekt som kräver takläggare med specialkunskaper. Vi gör arbeten som berör så gott som allt som gäller utsidan av huset, vare sig det gäller att byta tak eller att endast byta ut en balk. Taket är den yttre del av huset som är mest utsatt och snö och vind, men även regn kan med tiden orsaka skador på taket som gör att takreparationer blir ett faktum. Därför behöver taket ses om med jämna mellanrum för att minimera exempelvis vattenskador, som ofta leder till både röta och mögel. 

Kontinuerlig service av ditt tak utfört av takläggare kommer att förlänga dess livslängd och förebygga skador så att större takreparationer kan undvikas. Är ditt tak äldre än 40 år är det dags att se över det, det behöver inte vara så illa att du behöver byta tak, men små takarbeten utförda vart och vartannat år är ett bra recept för att undvika större arbeten och kostnader.

​​

Vi lägger taktegel, betongpannor och takshingel.​

Dags för nytt tak?

Takbyte på äldre hus.

Ny luftspalt med windstopper, ny råspont, underlagspapp/duk och nya takpannor.

Utvändigt får huset naturligtvis nya plåtbeklädnader och avvattningssystem​.

Invändigt sprutas lösullsisolering för att sänka uppvärmningskostnaderna.

Ännu ett takbyte med allt från råspont till tilläggsisolering.​

Här har vi tagit bort hela det gamla taket och ersätter med nya förstärkta takstolar.

Takstolsfacken isoleras och beläggs utvändigt med råspont, underlagspapp och takshingel.

Invändigt isolerar vi ytterligare, plastar, glesar och monterar skivor.

När vi lämnar detta projekt är ovanvåningen fullt inredd.​

Bokning och offertinformation​ för takläggning

Det är inte alltid man ser alla yttre skador bara genom att titta på taket från utsidan. Trots att alla takpannorna sitter där de skall och är hela, kan det finnas vattenskador eller dylika skador undertill. Takarbeten som dessa kan vi hjälpa dig med.

Ta kontakt med oss för takläggning Malmö, då vi är specialister inom detta område, så hjälper vi dig att få ett snyggt och hållbart tak. Vi finns i Svedala strax utanför Malmö och om du funderar på takläggning Malmö eller endast vill renovera ditt tak så ta gärna kontakt med oss. Vi hjälper dig!

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

​Snickeri Compagniet AB  .  Industrigatan 5  .  23351 Svedala  .  E-post: info@snickericompagniet.se

Ulf: 0706-400050  .  Magnus: 0709-254882  .  Mattias: 0709-405075