Ulf: 0706-400050

Magnus: 0709-254882

Mattias: 0709-405075

Renovering av villa

Är en renovering av villa något du går och funderar på? Kanske behöver din bostad en ny planlösning för att på ett bättre sätt passa er livsstil? Med endast några få justeringar, kan ditt hem bli som nytt. Att en renovering av villa behöver bli väldigt påfrestande för dig som bor där är inte sant, rådfråga oss på Snickeri Compagniet så hjälper vi dig att lyckas på smidigast sätt.

Skapa ditt drömhem

Renovering av villa kan kännas som ett övermäktigt åtagande som aldrig någonsin ser ut att kunna bli klart, men med vår hjälp kommer vi att se till att ni når ert mål. Vi bistår er med råd för att kunna hitta de lösningar som motsvarar era önskemål.

Vi på Snickeri Compagniet AB har en lång och gedigen erfarenhet av villarenovering i Malmö med omnejd i alla dess slag. Vi är noggranna, strukturerade och håller ditt hus snyggt och städat under tiden som renoveringen pågår. Innan en renovering av villa sätter vi oss alltid ner med er för att skapa en ordentlig plan. Det är nödvändigt med en grundlig förberedelse för att renoveringen ska kunna bli så lyckad som möjligt. För att få inspiration till er villarenovering och för att kunna överskåda några av våra genomförda arbeten, se bilderna här intill.

​​

Vårt företag finns i Svedala och vi hjälper er gärna med renovering av ert hus, även i Malmö och Lund. Anmäl intresse nedan, så kontaktar vi dig så fort som möjligt

Bokning och offertinformation​ om renoveringar

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Bilderna ligger i ordningen före, under och efter renovering

​Snickeri Compagniet AB  .  Industrigatan 5  .  23351 Svedala  .  E-post: info@snickericompagniet.se

Ulf: 0706-400050  .  Magnus: 0709-254882  .  Mattias: 0709-405075